terma n syarat(baca ni sebelum booking ya)

*customer yg betul2 berminat yg faham konsep bundle n tidak cerewet sahaja...nama pn bundlekn ad yg npk baru n ad yg npk sedang2 je,.. (not for fussy buyer @ back out buyer)
*nak booking guna..
cbox-tinggalkan num.phone
sms-0129848009-for fast reply
email-aznina1984@yahoo.com
*booking w/o payment dibenarkan selama 3hari sahaja.selepas 3hari xde payment dibuat item tu akan diberi pada w/list @ direleasekan semula jika tiada w/list..anda boleh booking semula kalau masih berminat n jika item tu masih availabel.
*nak hold item lama blh p jgn la sampai msuk thun..n jika da msuk thun duit pyment tu akn dikira BURN ya..
*jika ada masalah ngn pmbayaran boleh discuss k..jgn diam seribu bahasa..plezz inform me ok..
*nisa hanya menggunakan akaun *MBB* n postage *POS LAJU* sahaja..jika ada perubahan akan diberitahu..tq
*yg lain2 sama je mcm blog lain k...

Pengikut

REMEMBER THIS OK!!!!!!

REMEMBER THIS OK!!!!!!

info penting

nak bgtahu kpd semua pelanggan aznina bundle n preloved samaada yg pernah beli @ tidak disini..sebarang buking di cbox-sila tinggalkan no.fon ye...n sebrang buking di telefon- sila tinggalkn nama ye...ini kerana telefon nisa baru lps dibaiki n nisa format bru jd seme no.fon hilng..sila beri kerjasama diats kesulitan yg xdpt dielakkn ini..

Jumaat, 28 Disember 2012

Selasa, 18 Disember 2012

dis 23



RM 18
pumpkin patch
cntik sesgt lau pkai ngn legging
2-3thn
paid n hold mamyamanda

Selasa, 20 November 2012

nov 31



rm 12
like new
kasut ni utk mama nya ya
saiz 5-6

nov 30


rm10 sale 60%
kasut ni cam xprnah pkai lg
xde defect pe2 ya
paid n hold

Ahad, 18 November 2012

nov 20




RM6 sale 60%
brand fiffy
beg ni xtau la utk guna panas @ sejuk
plstik bhgian ats dlm beg ad koyak skit 
paid n hold hanny

nov 19





RM25 (wit post)
npk baru lg ni just kt tali je ad defect skit p bla pkai xprasan pn
bli kt blog lain p ase cm xbkenan lak

nov 18


RM5
cntik lg ni
utk isi hset @ syiling
kaler kelabu

nov 16





RM12
beg ni msih cntik
no brand

Rabu, 3 Oktober 2012

okt 19 last upload

 depan baju

belakang baju 

gambar pd bju 


rm12
3-4thn
sgt2 cun tau
kaler yg sgt menarik
memg like new

Selasa, 2 Oktober 2012

okt 7



rm5
sgt cun p bhgian dpn bju dh bbulu la
but still cntik n blh dipkai


Ahad, 22 Julai 2012

julai 51


rm5
set ni like new p syg kt bwh bju tu ad tetas skit
2-3thn

Rabu, 4 Julai 2012

julai 16


rm7 sale 60%
bju tdo
saiz pd bju 10
cntik lg ni
sold susan

Isnin, 2 Julai 2012

julai 5


rm10/set
bju cntik g p leher tu dh kmbang skit
wt hrian n g main kt tman blh niii

jun 331

rm4
ad defect skit pd bju kt lngan blah kanan ad stain yg blh dicuci n blah kiri ad ksan trun kaler biru skit..
brand next
2-3thn

Selasa, 13 Mac 2012