terma n syarat(baca ni sebelum booking ya)

*customer yg betul2 berminat yg faham konsep bundle n tidak cerewet sahaja...nama pn bundlekn ad yg npk baru n ad yg npk sedang2 je,.. (not for fussy buyer @ back out buyer)
*nak booking guna..
cbox-tinggalkan num.phone
sms-0129848009-for fast reply
email-aznina1984@yahoo.com
*booking w/o payment dibenarkan selama 3hari sahaja.selepas 3hari xde payment dibuat item tu akan diberi pada w/list @ direleasekan semula jika tiada w/list..anda boleh booking semula kalau masih berminat n jika item tu masih availabel.
*nak hold item lama blh p jgn la sampai msuk thun..n jika da msuk thun duit pyment tu akn dikira BURN ya..
*jika ada masalah ngn pmbayaran boleh discuss k..jgn diam seribu bahasa..plezz inform me ok..
*nisa hanya menggunakan akaun *MBB* n postage *POS LAJU* sahaja..jika ada perubahan akan diberitahu..tq
*yg lain2 sama je mcm blog lain k...

Pengikut

REMEMBER THIS OK!!!!!!

REMEMBER THIS OK!!!!!!

info penting

nak bgtahu kpd semua pelanggan aznina bundle n preloved samaada yg pernah beli @ tidak disini..sebarang buking di cbox-sila tinggalkan no.fon ye...n sebrang buking di telefon- sila tinggalkn nama ye...ini kerana telefon nisa baru lps dibaiki n nisa format bru jd seme no.fon hilng..sila beri kerjasama diats kesulitan yg xdpt dielakkn ini..

Rabu, 22 Mei 2013

mei 54 (last item)




RM 15
superb2 cond
cntik sgt ni..rugi xbeli..hehe
pd tag umr 3-6bln
p 9bln blh pkai lg ni

mei 38





RM 5
not for muslim ya
sgt2 cntik n like new
3-6bbln

Jumaat, 17 Mei 2013

mei 34 (last upload today)




RM 12
1-2thn
sluat tu umr 4thn
tp sesuai utk umr 1-2thn
tomei-tomei ni
paid n hold cris

mei 28




RM 8 sale 50%
cntikk lg ni blh pakai kt umh
3-4thn
sold aisyah

Khamis, 2 Mei 2013