terma n syarat(baca ni sebelum booking ya)

*customer yg betul2 berminat yg faham konsep bundle n tidak cerewet sahaja...nama pn bundlekn ad yg npk baru n ad yg npk sedang2 je,.. (not for fussy buyer @ back out buyer)
*nak booking guna..
cbox-tinggalkan num.phone
sms-0129848009-for fast reply
email-aznina1984@yahoo.com
*booking w/o payment dibenarkan selama 3hari sahaja.selepas 3hari xde payment dibuat item tu akan diberi pada w/list @ direleasekan semula jika tiada w/list..anda boleh booking semula kalau masih berminat n jika item tu masih availabel.
*nak hold item lama blh p jgn la sampai msuk thun..n jika da msuk thun duit pyment tu akn dikira BURN ya..
*jika ada masalah ngn pmbayaran boleh discuss k..jgn diam seribu bahasa..plezz inform me ok..
*nisa hanya menggunakan akaun *MBB* n postage *POS LAJU* sahaja..jika ada perubahan akan diberitahu..tq
*yg lain2 sama je mcm blog lain k...

Pengikut

REMEMBER THIS OK!!!!!!

REMEMBER THIS OK!!!!!!

info penting

nak bgtahu kpd semua pelanggan aznina bundle n preloved samaada yg pernah beli @ tidak disini..sebarang buking di cbox-sila tinggalkan no.fon ye...n sebrang buking di telefon- sila tinggalkn nama ye...ini kerana telefon nisa baru lps dibaiki n nisa format bru jd seme no.fon hilng..sila beri kerjasama diats kesulitan yg xdpt dielakkn ini..

Jumaat, 26 Julai 2013

julai 58



RM 8
preloved alya
cun ni + like new + utk raya

julai 54


RM 16
comelnyyy + like new + utk raya
sluar tu kaler cklat gelap ye
6-12bln

Khamis, 25 Julai 2013

Khamis, 18 Julai 2013


ok semua..
upload untuk arini brmula julai 17sampai julai 41 je..
lebih kurang 25item camtu
boleh buking melalui msj @ cbox
update buking mlm ni ya
tq pd yang sudi singgah
utlk last pengeposan sblum cuti raya akn dberitahu kemudian


julai 31




RM 15
sgt cute bju n sluar ni
1-2thn
kaler cntik + utk raya
sold hani

julai 23




RM 10
sgt2 cntik n kaler terang
5-6thn

Rabu, 3 Julai 2013

Julai 15



RM 10
3-4thn
sweet sgt n kaler terang lg ni

free item


6-7 THn
faded skit je still blh pkai lg ni

Julai 11



RM 8
6 - 12bln
so cute....


Julai 10


RM 5
2-3thn
faded skit but still cun
paid n hold ema

Julai 8



RM 5
4-5thn
kaler still cntik

Julai 7


RM6 
3-4thn
cntikk lg ni

Julai 6


RM 4
1-2thn
kaler biru lembut
sold hani

Julai 3


RM 8
6 - 12 bln
cntikkk n kaler terang lg

Julai 1


RM 2 
3-4thn
da bbulu skit