terma n syarat(baca ni sebelum booking ya)

*customer yg betul2 berminat yg faham konsep bundle n tidak cerewet sahaja...nama pn bundlekn ad yg npk baru n ad yg npk sedang2 je,.. (not for fussy buyer @ back out buyer)
*nak booking guna..
cbox-tinggalkan num.phone
sms-0129848009-for fast reply
email-aznina1984@yahoo.com
*booking w/o payment dibenarkan selama 3hari sahaja.selepas 3hari xde payment dibuat item tu akan diberi pada w/list @ direleasekan semula jika tiada w/list..anda boleh booking semula kalau masih berminat n jika item tu masih availabel.
*nak hold item lama blh p jgn la sampai msuk thun..n jika da msuk thun duit pyment tu akn dikira BURN ya..
*jika ada masalah ngn pmbayaran boleh discuss k..jgn diam seribu bahasa..plezz inform me ok..
*nisa hanya menggunakan akaun *MBB* n postage *POS LAJU* sahaja..jika ada perubahan akan diberitahu..tq
*yg lain2 sama je mcm blog lain k...

Pengikut

REMEMBER THIS OK!!!!!!

REMEMBER THIS OK!!!!!!

info penting

nak bgtahu kpd semua pelanggan aznina bundle n preloved samaada yg pernah beli @ tidak disini..sebarang buking di cbox-sila tinggalkan no.fon ye...n sebrang buking di telefon- sila tinggalkn nama ye...ini kerana telefon nisa baru lps dibaiki n nisa format bru jd seme no.fon hilng..sila beri kerjasama diats kesulitan yg xdpt dielakkn ini..

Selasa, 26 Februari 2013

feb 43




RM 10
cntik n blh g jaln2
paid n hold mamasofea

Tiada ulasan:

Catat Ulasan